Om oss

Vi är Patomella Byggplåtslageri AB

Ett tryggare tak går inte att få.

+
År erfarenhet
0 +
Anställda
ISO 14001
Certifierad enligt internationell accepted standard

Vi är Patomella Byggplåtslageri AB

Vi har varit aktiva i branschen sedan 2000 och utför allt från taktäckningar till beslag. Vår långa erfarenhet och breda kompetensområde gör att vi kan erbjuda det mesta inom branschen. På vår verkstad tillverkar vi bland annat beslag och skorstenar som våra kunder kan specialbeställa. Miljö och medmänniskor är viktigt för oss, därför gör vad vi kan för att vara så klimatsmarta som möjligt. Våra arbetsförhållanden och system för miljö och kvalité är miljöcertifierade enligt ISO 14001. ISO 14001 är en internationell accepterad standard med 55 grundkrav som måste uppfyllas för att få certifiering. Professionalism, lyhördhet och engagemang är värdeorden vi jobbar efter. Detta är egenskaper som behövs för att skapa långsiktiga och goda relationer med våra kunder. Vilket är något vi värdesätter högt.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

FRÅGA OSS

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?

Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och svarar på dina frågor. Oavsett om det handlar om taktäckning, beslag, service, garanti eller något helt annat!

Prisvärda material med lång hållbarhet

Vi arbetar främst med plåt – Ett prisvärt material med lång hållbarhet som passar både för villor och stora industribyggnader. Kontakta oss om du vill lära dig mer om materialen vi arbetar med och få vägledning.
 
Exempel på material vi arbetar med:
Rostfriplåt, Tunnplåt, Zinkplåt, Koppar, Aluminum, Bly & Tenn
Patomella-47